Blijf op de hoogte via:

Partners

HIW is de spreekbuis van 300 bedrijven in Wilrijk waarvan er zo’n 50% lid zijn. HIW wil ook de link zijn tussen de bedrijven en allerhande overheden.Vanaf nu krijgt u de kans om “HIW-partner” te worden.Ideaal voor wie business wil doen met HIW leden!

Wat bieden wij u

  •  toelating om “HIW-partner” te vermelden op al uw publicaties
  • link van op de HIW website
  • uw logo vermeld op bijna alle HIW drukwerk, website, mails, publicaties…
  • gratis uitnodiging voor 2 personen op elke HIW manifestatie
  • jaarlijks 1 mailing naar alle HIW leden via het HIW secretariaat, indien gewenst
  • om de 2 jaar ofwel een bedrijfsvoorstelling (5 min.) op een HIW bijeenkomst
  • ofwel een “ken uw gebuur” in uw bedrijf, indien gewenst

Dit alles voor een bijdrage van slechts € 1.000 plus btw. 

Bij interesse, bevestig uw deelname en stuur uw logo naar info@hiw.be of contacteer Martine De Brucker op het nummer 0475.24.03.69. U kan ook nog steeds het webformulier invullen.

Partner worden

Ontmoet onze partners

Arop

Maatwerkbedrijf aan de juiste prijs

Arop

Arop verschaft werk op maat van de capaciteiten van onze werknemers en levert diensten aangepast aan de behoeftes van onze klanten. Tot het uiterste spannen wij ons in om de meerwaarde voor de klanten zo groot mogelijk te maken. Niet alleen door hen werk uit handen te nemen maar ook door in een partnerschap met hen het productieproces te optimaliseren. Bovendien zijn we nabij gelegen en kunnen we vaak vermijden dat activiteiten verhuizen naar de lage loonlanden.

Als volwaardig sociaaleconomisch maatwerkbedrijf werkt Arop professioneel en klantgericht, stipt en betrokken, flexibel en efficiënt en zetten we in op technische expertise en innovatie.

Kortom een performante en loyale partner.

corsio-partner

Corsio

Corsio is een echte onafhankelijke betaalspecialist op de Belgische Markt en een volwaardig en betaalbaar alternatief.

Corsio biedt elke handelaar, zelfstandige en medische deskundige de vrijheid op elk gebied van betaling, zowel qua type toestel (mobiel of vast) als kaartverwerker en ook betaalkaarten.

Onze helpdesk ondersteunt u continu en zorgt ervoor dat u operationeel blijft en zich kan bezig houden met het belangrijkste, uw klanten.

Ook voor handelaars met een beperkt aantal transacties hebben wij interessante formules.

Samenwerking is voor Corsio eerder « samen werken » dan louter het verkopen van toestellen.

iBike

Met acht fietsenwinkels in en rond Antwerpen is iBike een belangrijke leverancier van mobiliteit. In Wilrijk, achter de IKEA, adviseren experts je over de juiste fiets en accessoires. Met meer dan 30 fietsmerken heeft iBike een uitgebreid aanbod en altijd ruime voorraad.

iBike Cargo biedt oplossingen voor het duurzaam transport van goederen en het leveren van diensten. Op ’t Eilandje bieden we fietskleding aan.

iBike Wilrijk is tevens de hoofdzetel van iBike en daarom zijn we lid van HIW.

remondis-partner

Remondis

Remondis – De Vocht kent een rijke geschiedenis. Het verhaal van de familie De Vocht begint meer dan vijftig jaar geleden in Waarloos, waar ze kolen rondbrachten naar gezinnen en bedrijven in de buurt. Later werden dat brandstoffen en zo rolden ze stelselmatig in het ophalen en verwerken van afval. Toen het tijd werd voor uitbreiding, botsten ze op een site in Reet die groot genoeg was om weegbruggen te plaatsen. Zo kunnen particulieren en bedrijven ook zelf hun afval brengen om te laten verwerken. 

Fast forward naar een paar jaar later wanneer De Vocht besluit zich aan te sluiten bij Remondis, een van ‘s werelds grootste afvalverwerkingsbedrijven. Een slimme zet. Remondis – De Vocht blijft zich zo heel lokaal als partner in afvalverwerking profileren. Tegelijkertijd is het nu mogelijk om klanten die groeien en uitbreiden, over heel het land en wereldwijd, van dezelfde service te voorzien. 

Milieubewust afval

En net dat lokaal verhaal is ontzettend belangrijk voor Remondis. Want hoe minder ver de collega’s van afvalophaling moeten rijden, hoe beter voor het milieu. Remondis is de lokale partner dichtbij en levert haar diensten aan verschillende bedrijventerreinen zoals Hoek 76 in Boom, La Corbeille Westmeerbeek, KMO-zone Itterbeek Duffel en natuurlijk ook in Wilrijk en Aartselaar. 

Remondis heeft als visie dat afval niet het einde is, maar het begin van een (nieuw) product. Ze zorgen ervoor dat het afval dat ze ophalen, na een doorgedreven en milieubewust uitgevoerde sortering, zoveel als mogelijk gerecycleerd wordt tot grondstof, product of energiebron. Zo dragen we allemaal samen ons steentje bij aan een circulaire economie en de wereld van morgen.

Als HIW Partner heeft Remondis speciale tarieven voor jou als HIW lid. Benieuwd naar de mogelijkheden rond rolcontainers, afvalophaling en -verwerking voor jouw bedrijf? Contacteer dirk.raekelboom@remondis.com voor meer informatie. Website https://www.remondisdevocht.be/nl/

Alternate

Sinds 2007 is Alternate de geknipte partner in België voor elke onderneming. Door het adviseren bij aankopen alsook het onderhouden van IT-hardware, zorgen we ervoor dat frustrerende IT-problemen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Hierdoor kan de focus helemaal op het uitbouwen van de onderneming liggen. Flexibiliteit is erg belangrijk voor elke onderneming, daarom kiezen we er ook voor om elke case persoonlijk aan te pakken met een plan om maat.”

Securitas

Preventieve controlerondes, interventie na alarm, snelle reactie 24/7. Securitas Mobile, een dienst van Securitas Belgium, is gespecialiseerd in het uitvoeren van preventieve controlerondes en reactieve controles na een alarmmelding.

Securitas Mobile heeft 140 patrouillevoertuigen op de weg, dag en nacht, om over uw pand of bedrijfssite te waken. Enerzijds voeren onze mobiele bewakingsagenten preventieve controlerondes uit (perimetercontrole, buitenronde, sluitingsronde, enz.) om te controleren of alles in orde is en om eventuele onregelmatigheden op te sporen; anderzijds zijn ze bij een alarmsignaal zo snel mogelijk ter plaatse om de oorzaak van het alarm te controleren. Indien nodig ondernemen zij in nauwe samenwerking met de hulpdiensten de nodige acties om uw eigendom te beveiligen.

In overleg met onze experts bepaalt u de frequentie, de duur en de controlepunten van de preventieve rondes. Heeft u te maken met een noodsituatie? Is er een alarm afgegaan? Is uw bewakingscamera niet in orde? Onze meldkamer, het SOC (Securitas Operating Center), stuurt onmiddellijk de dichtstbijzijnde mobiele patrouille ter plaatse om een binnen- en buitencontroleronde uit te voeren.

Cardoen

Cardoen autosupermarkt is al enkele decennia een gevestigde waarde in de autosector. Je vindt er 1000 nieuwe en jong gebruikte auto’s van 25 merken onder één dak. Dankzij de laagste prijs garantie betaal je nooit teveel voor je nieuwe auto. Voor je onderhoud en herstellingen kun je terecht in het Cardoen Service Center, ook als je je auto elders gekocht hebt. 

Als lid van HIW krijg je nu bij aankoop van een nieuwe auto een verlengde waarborg twv 499€ gratis. Zo krijg je voor een nieuwe wagen 5 jaar extra garantie bovenop de standaardgarantie. 

Dockx Group

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis lorem nibh, ornare eget lacus non, sagittis mollis felis. Vestibulum rutrum sem a venenatis scelerisque. Aenean nec massa at mi convallis volutpat sit amet id lacus. Praesent in mauris nec mauris blandit posuere. Nulla consequat cursus tincidunt. Praesent dictum justo sed dignissim lacinia. 

BMW Jorssen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis lorem nibh, ornare eget lacus non, sagittis mollis felis. Vestibulum rutrum sem a venenatis scelerisque. Aenean nec massa at mi convallis volutpat sit amet id lacus. Praesent in mauris nec mauris blandit posuere. Nulla consequat cursus tincidunt. Praesent dictum justo sed dignissim lacinia. 

Blijf je graag op de hoogte over HIW?

Meld je aan op de nieuwsbrief en ontdek meer over ons sterk netwerk van ondernemers uit Wilrijk en Aartselaar.