Bij Stratics combineren we de kracht van data-analyse met onze passie voor marketing om doelgerichte strategieën te creëren die bedrijven helpen groeien. Als Data-driven expert zijn we gespecialiseerd in het diepgaand analyseren van klantgegevens en het klantengedrag , waarmee we inzichten verschaffen die essentieel zijn voor het bereiken en betrekken van de juiste doelgroepen. Onze aanpak is gericht op het leveren van gepersonaliseerde campagnes die merkloyaliteit opbouwen.

We hebben ons toegelegd op het identificeren van specifieke klantsegmenten en het ontwikkelen van marketinginitiatieven die niet alleen aandacht trekken, maar ook echte resultaten opleveren. Door onze expertise in data-gedreven marketing in te zetten, streven we ernaar onze klanten te versterken en hun zakelijk succes te bevorderen. Onze strategieën zijn afgestemd op de unieke behoeften van elke klant, met het doel om meetbare groei te realiseren.

Partner worden met je bedrijf?

 

HIW is een ijzersterk netwerk van ondernemers uit Wilrijk, Aartselaar en Hoboken. Onze bedrijvenvereniging werd opgericht in 1977 en is sindsdien uitgegroeid tot een volwaardige gesprekspartner tussen lokale bedrijven en de officiële instanties. 

HIW Partners

Met gebundelde krachten een grotere impact

Auto Natie Group
Alternate
ABN Amro
Lucien
Corsio
E-demonstrations
Dockx Group
Kärcher
Cardoen
Arop
Securitas
BMW Jorssen
Remondis