Remondis – De Vocht kent een rijke geschiedenis. Het verhaal van de familie De Vocht begint meer dan vijftig jaar geleden in Waarloos, waar ze kolen rondbrachten naar gezinnen en bedrijven in de buurt. Later werden dat brandstoffen en zo rolden ze stelselmatig in het ophalen en verwerken van afval. Toen het tijd werd voor uitbreiding, botsten ze op een site in Reet die groot genoeg was om weegbruggen te plaatsen. Zo kunnen particulieren en bedrijven ook zelf hun afval brengen om te laten verwerken. 

Fast forward naar een paar jaar later wanneer De Vocht besluit zich aan te sluiten bij Remondis, een van ‘s werelds grootste afvalverwerkingsbedrijven. Een slimme zet. Remondis – De Vocht blijft zich zo heel lokaal als partner in afvalverwerking profileren. Tegelijkertijd is het nu mogelijk om klanten die groeien en uitbreiden, over heel het land en wereldwijd, van dezelfde service te voorzien. 

En net dat lokaal verhaal is ontzettend belangrijk voor Remondis. Want hoe minder ver de collega’s van afvalophaling moeten rijden, hoe beter voor het milieu. Remondis is de lokale partner dichtbij en levert haar diensten aan verschillende bedrijventerreinen zoals Hoek 76 in Boom, La Corbeille Westmeerbeek, KMO-zone Itterbeek Duffel en natuurlijk ook in Wilrijk en Aartselaar. 

Remondis heeft als visie dat afval niet het einde is, maar het begin van een (nieuw) product. Ze zorgen ervoor dat het afval dat ze ophalen, na een doorgedreven en milieubewust uitgevoerde sortering, zoveel als mogelijk gerecycleerd wordt tot grondstof, product of energiebron. Zo dragen we allemaal samen ons steentje bij aan een circulaire economie en de wereld van morgen.

Als HIW Partner heeft Remondis speciale tarieven voor jou als HIW lid. Benieuwd naar de mogelijkheden rond rolcontainers, afvalophaling en -verwerking voor jouw bedrijf? Contacteer dirk.raekelboom@remondis.com voor meer informatie. Website https://www.remondisdevocht.be/nl/

Partner worden met je bedrijf?

 

HIW is een ijzersterk netwerk van ondernemers uit Wilrijk, Aartselaar en Hoboken. Onze bedrijvenvereniging werd opgericht in 1977 en is sindsdien uitgegroeid tot een volwaardige gesprekspartner tussen lokale bedrijven en de officiële instanties. 

HIW Partners

Met gebundelde krachten een grotere impact

BMW Jorssen
Corsio
Dockx Group
Alternate
Cardoen
Auto Natie Group
ABN Amro
E-demonstrations
Securitas
Lucien
Stratics
Kärcher
Arop