E-Demonstrations is de one stop solution voor events, festivals, producties en brandactivaties. Met een white-label service die creatieve oplossingen levert met een no-nonse attitude.

Bij E-demonstrations is het onze missie om de katalysator te zijn voor succes in real-life evenementen en marketingactiviteiten. Dit zowel voor merkeigenaars, bedrijven, overheden als voor communicatie- en evenementenbureaus. Door onze uitgebreide in-house expertise en oplossingen, zoals transport, large format printing, standbouw, schrijnwerk en warehousing zijn we gedreven om het succes van onze klanten te vergroten. Als een betrokken en betrouwbare partner zijn we gespecialiseerd in het vertalen van ideeën naar een impactvolle realiteit. We reageren behendig op last-minute verzoeken en zorgen voor een feilloze uitvoering. Om onze flexibiliteit en toewijding aan het leveren van maatwerk te onderstrepen, bieden we een white-label service die naadloos aansluit bij de merkidentiteit van onze klanten waardoor hun unieke ideeën discreet en nauwkeurig worden uitgevoerd.

Evenwel gaat onze toewijding verder dan alleen zakelijk succes; we leggen de nadruk op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Door actief bij te dragen aan de verbetering van gemeenschappen en lokale projecten te ondersteunen, geloven we in het maken van een positieve impact die de grenzen van onze activiteiten overstijgt.

Partner worden met je bedrijf?

 

HIW is een ijzersterk netwerk van ondernemers uit Wilrijk, Aartselaar en Hoboken. Onze bedrijvenvereniging werd opgericht in 1977 en is sindsdien uitgegroeid tot een volwaardige gesprekspartner tussen lokale bedrijven en de officiële instanties. 

HIW Partners

Met gebundelde krachten een grotere impact

Alternate
Dockx Group
Arop
Cardoen
Kärcher
Stratics
ABN Amro
BMW Jorssen
Corsio
Lucien
Securitas
Auto Natie Group
Remondis