De mobiliteit van de toekomst. Daar bouwen we bij D’Ieteren al 2 eeuwen lang aan. En dat zullen we ook blijven doen. Daarom maken we vandaag dan ook de sprong naar de fiets. Simpelweg omdat we geloven dat de fiets een essentieel onderdeel is van de multimodale mobiliteit van morgen.

Wij staan voor een duidelijke visie: meer gelukkige fietsers. Wij willen fietsen voor iedereen toegankelijk maken en onze fietsers ontzorgen, zeg maar soigneren. Daarom kozen wij voor de naam Lucien, een voornaam die persoonlijkheid, professionalisme en toegankelijkheid uitstraalt.

Lucien staat bovenal voor zijn attitude waarbij de fietser centraal staat. Met ons gepassioneerd team, dat elke dag zijn expertise inzet om te begrijpen en te leveren wat jij als fietser nodig hebt. Met ons juiste aanbod aan producten en diensten zoals financiering, bijstand en onderhoud, zorgen wij dat jij de stap kan maken naar de fiets en zonder zorgen nog lang blijft verder fietsen.

Wij zullen daarom steeds dicht bij onze klanten staan, vanaf vandaag al in Brussel, Gent, Leuven, Mechelen en Antwerpen.

Lucien is een verhaal van fietsers, voor fietsers.

Partner worden met je bedrijf?

 

HIW is een ijzersterk netwerk van ondernemers uit Wilrijk, Aartselaar en Hoboken. Onze bedrijvenvereniging werd opgericht in 1977 en is sindsdien uitgegroeid tot een volwaardige gesprekspartner tussen lokale bedrijven en de officiële instanties. 

HIW Partners

Met gebundelde krachten een grotere impact

Alternate
Cardoen
Stratics
E-demonstrations
BMW Jorssen
Remondis
Kärcher
Dockx Group
Auto Natie Group
ABN Amro
Arop
Corsio
Securitas