Blijf op de hoogte via:

Remondis

Remondis – De Vocht kent een rijke geschiedenis. Het verhaal van de familie De Vocht begint meer dan vijftig jaar geleden in Waarloos, waar ze kolen rondbrachten naar gezinnen en bedrijven in de buurt. Later werden dat brandstoffen en zo rolden ze stelselmatig in het ophalen en verwerken van afval. Toen het tijd werd voor uitbreiding, botsten ze op een site in Reet die groot genoeg was om weegbruggen te plaatsen. Zo kunnen particulieren en bedrijven ook zelf hun afval brengen om te laten verwerken. 

Fast forward naar een paar jaar later wanneer De Vocht besluit zich aan te sluiten bij Remondis, een van ‘s werelds grootste afvalverwerkingsbedrijven. Een slimme zet. Remondis – De Vocht blijft zich zo heel lokaal als partner in afvalverwerking profileren. Tegelijkertijd is het nu mogelijk om klanten die groeien en uitbreiden, over heel het land en wereldwijd, van dezelfde service te voorzien. 

Milieubewust afval

En net dat lokaal verhaal is ontzettend belangrijk voor Remondis. Want hoe minder ver de collega’s van afvalophaling moeten rijden, hoe beter voor het milieu. Remondis is de lokale partner dichtbij en levert haar diensten aan verschillende bedrijventerreinen zoals Hoek 76 in Boom, La Corbeille Westmeerbeek, KMO-zone Itterbeek Duffel en natuurlijk ook in Wilrijk en Aartselaar. 

Remondis heeft als visie dat afval niet het einde is, maar het begin van een (nieuw) product. Ze zorgen ervoor dat het afval dat ze ophalen, na een doorgedreven en milieubewust uitgevoerde sortering, zoveel als mogelijk gerecycleerd wordt tot grondstof, product of energiebron. Zo dragen we allemaal samen ons steentje bij aan een circulaire economie en de wereld van morgen.

Als HIW Partner heeft Remondis speciale tarieven voor jou als HIW lid. Benieuwd naar de mogelijkheden rond rolcontainers, afvalophaling en -verwerking voor jouw bedrijf? Contacteer dirk.raekelboom@remondis.com voor meer informatie. Website https://www.remondisdevocht.be/nl/

Blijf je graag op de hoogte over HIW?

Meld je aan op de nieuwsbrief en ontdek meer over ons sterk netwerk van ondernemers uit Wilrijk en Aartselaar.