Blijf op de hoogte via:

KMO Carrièreprijs voor Bea Van Valkenborg

Bea Van Valkenburg, oprichtster van Ritmo Interim, ontving tijdens de Nacht van de KMO de Carrièreprijs. Ruim vierhonderd ondernemers zakten daarvoor dinsdagavond af naar San Marco Village in Schelle.

Tijdens de jaarlijkse Nacht van de KMO worden verdienstelijke ondernemers gehuldigd. De Carrièreprijs wordt toegekend aan een ondernemer die anderen kan inspireren door zijn/haar goede voorbeeld. Dit jaar was de prijs voor Bea Van Valkenburg van Ritmo Interim, volgens de organisatoren een pionier van de uitzendarbeid.

De Nacht van de KMO is een organisatie van de vzw kmo promoties, een vrijwilligersorganisatie die kmo’s wil steunen en het netwerken tussen de kmo’s wil bevorderen.

Blijf je graag op de hoogte over HIW?

Meld je aan op de nieuwsbrief en ontdek meer over ons sterk netwerk van ondernemers uit Wilrijk en Aartselaar.