Blijf op de hoogte via:

Uitnodiging werksessie Symbiosis4Growth Van reststroom naar restwaarde

25 apr 2024 08:30 – 10:30
Beste ondernemer,

Heb je reststromen die op dit moment geld kosten? Of gebruik je grondstoffen die mogelijk uit reststromen van andere bedrijven kunnen worden geproduceerd?
Tijdens deze kosteloze bijeenkomst, georganiseerd in samenwerking met provincie Antwerpen en Symbiosis4Growth, worden vraag en aanbod van (jouw) reststromen op deskundige wijze gekoppeld. Onderdelen van je bedrijfsafval kunnen een reststroom zijn dat als voedingstroom nuttig kan worden ingezet. Denk hierbij aan (rest)warmte, (proces)water, plastics, hout, metalen, biomassa, maar ook aan personeel of apparatuur.


Praktische info

Een ontbijtsessie op 25 april
8u30 tot 10u30
Zaal Omer; Terbekhofdreef 44 te 2610 Wilrijk


What’s in it for me?
Bedrijven gaan tijdens de bijeenkomst actief op zoek naar samenwerkingsmogelijkheden die kunnen leiden tot kostenbesparing, een positieve bijdrage leveren aan het milieu en innovatie stimuleren. Veel ondernemers hebben al met succes gebruik gemaakt van deze aanpak, die onder deskundige begeleiding van projectmanagers staat.


De sessie staat onder deskundige begeleiding van de projectleiders van Symbiosis4Growth.
Symbiosis4Growth is een samenwerkingsplatform om bedrijven aan elkaar te koppelen om (rest)materialen, energie, kennis, capaciteit, faciliteiten en innovatie met elkaar uit te wisselen. Kijk voor meer informatie op  www.symbiosis4growth.nl
Het is ontstaan bij de ontwikkelingsmaatschappijen in Nederland en vind nu zijn weg naar Antwerpen.


Laat je inspireren!

In dit filmpje krijg je een indruk van de werksessie. Een overzicht van succesvolle matches uit eerdere werksessies vind je hier.

Schrijf je in voor dit evenement

Blijf je graag op de hoogte over HIW?

Meld je aan op de nieuwsbrief en ontdek meer over ons sterk netwerk van ondernemers uit Wilrijk en Aartselaar.