Blijf op de hoogte via:

Events

Evenementen

HIW vzw organiseert een autorally op zondag 4 juni 2023. Iedereen kan deelnemen. We starten bij E-Demonstrations op de Dynamicalaan te Wilrijk om 09u00. De rally is ca. 120 km lang. ’s Morgens verkennen we de regio tussen Schelde, Rupel en E19 in het teken van ons industrieel erfgoed. In de namiddag maken we een toeristische uitstap naar Klein-Brabant” Het roadbook wordt gevolgd en op verschillende locatie zijn er stops en leuke proeven voorzien en we eindigen rond 15 à 16u00 bij E-Demonstrations, Dynamicalaan 14, 2610 Wilrijk voor de prijsuitreiking en afsluitdrink.
Ga de sportieve uitdaging aan met andere ondernemers uit Wilrijk en Aartselaar en maak kans met je team om de HIW Trophy de lucht in te steken. Voor de vierde sportieve uitdaging gaan we op 14 november 2023 badmintonnen.
Ga de sportieve uitdaging aan met andere ondernemers uit Wilrijk en Aartselaar en maak kans met je team om de HIW Trophy de lucht in te steken. De derde sportieve uitdaging is de golfchallenge op 19 september 2023.

Blijf je graag op de hoogte over HIW?

Meld je aan op de nieuwsbrief en ontdek meer over ons sterk netwerk van ondernemers uit Wilrijk en Aartselaar.