Blijf op de hoogte via:

HIW Trophy badminton 14.11.2023 [FOTO’S]

Het was weer een smasher van een avond tijdens onze 4e en voorlopig laatste uitdaging van 2023 in de race om de HIW Trophy wisselbeker te winnen. Dit keer stonden we op de badmintonbaan! ๐Ÿธ De shuttles vlogen in het rond terwijl we onze badmintonskills lieten zien. Wat een plezier! ๐Ÿ‘Ÿ

Gefeliciteerd aan Arop ๐Ÿ† voor het behalen van de overwinning en aan Cardoen voor de tweede en derde plaats. Een grote shoutout naar alle teams die de arena betraden en naar Yonex Belgian International in Aartselaar voor het leveren van de perfecte badmintonsetting en begeleiding. De spanning stijgt terwijl we wachten op de eindstand, die bekend zal worden gemaakt tijdens onze nieuwjaarsreceptie in Steiger 3 (binnenkort meer daarover). ๐ŸŽ‰

We zijn al druk bezig met het plannen van een geweldige netwerkkalender voor 2024, dus hou je ogen open voor meer updates!

Merci aan de deelnemende bedrijven: Psystems / ISVAG /ย  Antwerpen / Arop / Dockx Movers / Dockx Rental / H.Essers / Verstraete Vanhecke / Cardoen Belgiรซ / ING Antwerpen

Blijf je graag op de hoogte over HIW?

Meld je aan op de nieuwsbrief en ontdek meer over ons sterk netwerk van ondernemers uit Wilrijk en Aartselaar.