Blijf op de hoogte via:

Callant lijft Antwerpse DPS Verzekeringen van Bert De Paep in

Callant Verzekeringen vergroot zijn belang en impact in de Antwerpse regio met de overname van DPS Verzekeringen. Het bedrijf van Bert De Paep wordt geïntegreerd in het kantoor van Callant Antwerpen aan de Frankrijklei. DPS Verzekeringen is de 20ste verzekeringsmakelaar die opgaat in de groep Callant Insurance & Financial Advice, dat volgend jaar zijn 30 jaar bestaan viert en zijn positie in de top 10 van Belgische makelaars verstevigt.

Lees het volledige artikel via: https://www.made-in.be/antwerpen/callant-lijft-antwerpse-dps-verzekeringen-van-bert-de-paep-in

Blijf je graag op de hoogte over HIW?

Meld je aan op de nieuwsbrief en ontdek meer over ons sterk netwerk van ondernemers uit Wilrijk en Aartselaar.