Blijf op de hoogte via:

Werken A12 : inbreng van bedrijven is belangrijk

De aannemer, Aquafin en het Agentschap Wegen en Verkeer streven ernaar om de hinder zo veel mogelijk te beperken en de bereikbaarheid van uw zaak of bedrijf zo groot mogelijk te houden. Om maximaal rekening te kunnen houden met de noden van bedrijven, hebben ze uw inbreng nodig. Bepaalde informatie (tijdstip van leveringen, welk soort vervoer, groot transport, …) kan voor de aannemer heel nuttig zijn bij het vastleggen van de minderhindermaatregelen.

Heeft uw zaak of bedrijf specifieke noden?

Stuur dan een mail naar thv.dca-besixinfra@dca.be.

De werfleider van de aannemer neemt dan contact met u zodat er vooraf concrete afspraken kunnen worden gemaakt waarmee de aannemer rekening kan houden tijdens het verloop van de werken.

  • Alle handelaars en bedrijven langs de N177 (A12) en de belangrijkste zijstraten krijgen nog een schriftelijke uitnodiging voor een infomarkt op maandag 13 mei in het Technisch Centrum. De infomarkt is doorlopend toegankelijk tussen 8 en 10 uur, inschrijven is niet nodig. U mag deze info ook zeker mee verspreiden onder uw leden.
  • Handelaars en bedrijven mogen hun praktische noden en bekommernissen nu al mailen naar de aannemer. Hieronder vindt u een voorstel van tekst (met het mailadres) die u aan uw leden kunt bezorgen.
  • Als er handelaars/bedrijven zijn die een specifieke informatiebehoefte over de werken hebben (vb. we voorzien flyers, affiches, we kunnen zorgen voor visuals voor tv-schermen), dan mogen ze dit laten weten via contact@aquafin.be. Ze worden dan gebeld door het communicatiebureau waar we mee samenwerken.
  • Tot slot geven we de link naar onze website nog eens mee: https://www.aquafin.be/nl-be/particulieren/waar-werken-we/22328-rwa-verbinding-kontichsesteenweg-struisbeek.  We nodigen alle belangstellenden graag uit om zich via de website in te schrijven op de nieuwsbrief.

Blijf je graag op de hoogte over HIW?

Meld je aan op de nieuwsbrief en ontdek meer over ons sterk netwerk van ondernemers uit Wilrijk en Aartselaar.